girraween national park

Bilder från i helgen då jag besökte Girraween national park tillsammans med två andra tjejer. Makalöst vackert. Det enda negativa med parken är att den är Queenslands kallaste, temperaturen gick ner till -6 grader på natten... liiite för kallt för en natt i tält kanske. Dessutom vägrade pungråttorna lämna oss ifred... haha. Förutom det hade jag dock en väldigt trevlig helg!

27 juli 2012

Vädret blir bättre och bättre för varje dag som går! I morse när jag promenerade i shorts och tshirt blev jag alldeles svettig. Mys. 
 
Tänkte bara säga det att nu är jag ledig ända till på torsdag och imorgon åker jag och campar! Uppdaterar igen på måndag...

lone pine koala sanctuary

I lördags besökte jag Lone pine koala sanctuary, ett djurreservat ca 30 min utanför Brisbane. De har bland annat kängurur, reptiler, fåglar och, såklart, 130 koalor. Jag gillade kängururna bäst!! Titta bara på den lilla ungen som sticker upp ur pungen. :') (eller den coola poseraren i bakgrunden på sista bilden) Fast koalan och jag är fortfarande bff.

19 juli 2012

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har helt enkelt inte haft någon lust att blogga. BRA URSÄKT. Bilderna är från i tisdags då jag tog the kids till lekparken vid stranden och grillade. Idag är tredje dagen i rad jag jobbar, passar på att skriva nu när Chloe och Torin är i skolan och Freya sover. Är galet trött idag, jag skulle aldrig klara av ett "riktigt" jobb
 

10 juli 2012

Här är klockan nu 8:41 och jag har nyss vaknat. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, får se vad som händer. Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller, måste vara väldigt intressant att följa min blogg. :)
 

7 juli 2012

 

4 juli 2012


1 juli 2012

Idag har det varit 21 grader och sol, har inte gjort särskilt mycket förutom att njuta utav värmen! Imorgon blir det förhoppningsvis stranden om vädret håller i sig.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus