30 juni 2012

Idag har vädret äntligen vänt! Jag valde heeeelt fel morgon att fara ut och jogga på, haha! Är det här vinter så är jag inte säker på att jag är redo för sommaren....
 
Gissa om jag blev glad/förvånad när jag hittade lingonsylt i kylskåpet! (tack IKEA)

26 juni 2012

Igår körde jag ensam i trafiken för första gången! (de har gps...) To the beach. Trots att vissa badade tycker jag själv att det är lite för kallt för att göra det den här årstiden...

25 juni 2012

2 bilder från min instagram. Den första tog jag under gårdagens löprunda (såg en känguru i skogen!!) och den andra från flygplanet strax innan jag landade i Brisbane.
 
Idag är det 15 grader ute och det har under morgonen regnat lite smått. Det ser ut att bli mer regn de kommande dagarna.Ser fram emot om några månader då det blir ännu varmare och jag har hunnit spara ihop lite mer.

framme!

Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat tidigare. Har haft det fullt upp. Well, sort of.  Trivs verkligen jättebra med allting. Trodde att det skulle vara rätt jobbigt i början, men det har gått bättre än förväntat. Förutom kanske att jag var med om en bilolycka igår... (INTE jag som körde. thank God) Ingen kom till allvarlig skada.
 
Familjen har 4 hundar, 3 hästar, 2 kor, 1 katt, höns och ankor. Jag som inte ens gillar djur. Jag har inte börjat jobba ännu, men det är 3 st barn jag kommer att ta hand om. Jag har ännu inte frågat om jag får lägga upp bilder på dem i bloggen, men jag lovar att de är världens sötaste. För det mesta!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus