framme!

Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat tidigare. Har haft det fullt upp. Well, sort of.  Trivs verkligen jättebra med allting. Trodde att det skulle vara rätt jobbigt i början, men det har gått bättre än förväntat. Förutom kanske att jag var med om en bilolycka igår... (INTE jag som körde. thank God) Ingen kom till allvarlig skada.
 
Familjen har 4 hundar, 3 hästar, 2 kor, 1 katt, höns och ankor. Jag som inte ens gillar djur. Jag har inte börjat jobba ännu, men det är 3 st barn jag kommer att ta hand om. Jag har ännu inte frågat om jag får lägga upp bilder på dem i bloggen, men jag lovar att de är världens sötaste. För det mesta!

postat av/ mos

åååh så spännande!!! hihih du måste lägga upp bilder på allt spännande du ser!! SOM KÄNGURUR I SKOGEN! Och sen skulle jag gärna vilja veta hur du liksom..tog dig dit! Hur du fann familjen osv =) funderar nämligen på att åka till australien jag med, inte som au pair dock.. hihi jag är så taggad på din blogg nu alltså mvh prins mos

Svar: Ska göra mitt bästa!! Familjen fann jag via aupairworld.net, men finns även många facebookgrupper om man vill komma i kontakt med folk som bor här! Biljetten kostade mig 12500 och när man åker till australien måste man skaffa ett visum! (working holiday om du tänker arbeta) Tycker absolut att du ska göra det! INte direkt gratis, men helt klart värt pengarna. :) Vad jag har hört är det Brisbane eller Cairns man vill åka till. Rekommenderar helt klart östkusten!
Frida

2012-06-25 @ 10:43:33
URL: http://prinsmos.se
postat av/ elvur

Åh vad fint hus!! Syns verkligen att du inte är i Sverige längre på bilderna:)Fin gård! Kramizzzz

Svar: Hihi, kram :)
Frida

2012-06-26 @ 22:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus