kondalilla

Bilder från Kondalilla falls. Bästa nationalparken hittills skulle jag tro, synd bara att det var på tok för varmt för regnskog den dagen.

21 oktober 2012

Hade förväntat mig liiiite bättre utsikt över sjön... ser ni den ens?? Denna lookout var definitivt inte värd att gå 13 km för. Aja. Blev förresten lagomt förvånad när jag hittade det här mitt i skogen:
SJUKT ELLER?? Okej om jag hittat det på gatan eller så, men det här var mitt ute i ingenstans. Såg inte till något annat skräp på hela vägen.

mt coonowrin/wild horse mt


Inte från idag direkt.. Åh, har maasssaaaa bilder jag inte orkar gå igenom ens. Ni få se när ja kom hem!        (skoja, ska försöka vara snäll) (skoja, jag är alltid snäll)

10 oktober 2012

Har drabbats av magsjuka för första gången på typ 10 år. Kul!!!!!!! Ligga i sängen hela dagen känns sisådär när det är typ 1000 grader varmt i mitt rum. I brist på annat får ni ta och titta på några bilder ur min telefon.
På Chloes födelsedagskalas kom The snakeman hem till oss och jag passade på att känna på både ormar och krokodiler. Gulligaste shoppinggallerian, byggd ovanför vattnet och allt. Strand. Våra 8 små valpar. ♥
Shopping från Opals down under. Getter mitt inne i en galleria, seems legit. Joooordgubbaaar. Sedan lite födelsedagstårta på det.

whale watching

Igår var jag på whale watching!! Fantastisk upplevelse, som jag fick av min kära hostfamilj i tidig julklapp. Valarna var så himla fina! När vi ändå var på the Gold coast passade vi på att besöka stranden och se lite mer av Surfers paradise.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus