sydney, del 2

Pa lordagen var det betydligt kallare. 22 grader narmare bastamt! Men det kunde inte hjalpas, pa forhand var det bestamt att jag skulle traffa upp lite trevligt folk och ta farjan till Watson's Bay. Fran farjan bjuds det pa lagom bra utsikt, bade Operahuset och Harbour Bridge minsann.
Nagot vidare strandvader var det ju inte, men vi hade picknick och promenerade langst kusten. Sa himla vackert med klipporna och allt.
Tydligen ar det valdigt manga som aker hit for att bega sjalvmord, nummer till diverse hjalplinjer sitter uppe overallt. Kanske tar det nasta gang istallet!

sydney, del 1

Min forsta dag i Sydney var ohyggligt varm. Forstar att ni dar hemma inte gillar att jag klagar pa att det ar for varmt, men nar det ar 46 grader i skuggan ar det inte sarskilt roligt!! Irrade iaf omkring himla mycket, gick pa tok for langt och fick javla brannblasor under fotterna. Hamnade i The Rocks dar det finns en stooooor marknad.
 
Nar jag checkat in pa hostlet fick jag ga hur langt som helst for att hitta ett stalle dar de salde bussbiljetter. Det var sa varmt och fotterna gjorde ont och jag ville typ  grata.
 
Darling harbour. Pa dagtid. Den upplasbara ankan kan man ju undra vad den gor dar...
 
Finare pa kvallen/natten.                          

16 januari 2013

En vecka sedan sist 

Jag har blivit äldre. Badat. Cyklat 26,4 km i alldeles för hög värme. Åkt till stan. Tagit certificat i HLR. Jobbat. Klippt håret med en nagelsax. Samma gamla

3 januari 2013

 Idag fyller min lilla prinsessa 5 år!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus