25 juni 2012

2 bilder från min instagram. Den första tog jag under gårdagens löprunda (såg en känguru i skogen!!) och den andra från flygplanet strax innan jag landade i Brisbane.
 
Idag är det 15 grader ute och det har under morgonen regnat lite smått. Det ser ut att bli mer regn de kommande dagarna.Ser fram emot om några månader då det blir ännu varmare och jag har hunnit spara ihop lite mer.

postat av/ Amanda

Jag har tagit mig en löparrunda i skogen sedan jag tog studenten och jag fick inte se någon känguru... Kanske skulle jag bli lite mer moviverad om det faktiskt fanns en chans att jag skulle se en känguru i skogen=)
vad roligt att du har kommit fram oskadd (även om det var nära med bilolyckan) och jag saknar dig och kommer att vara avundsjuk på dig fram tills den dagen jag besöker Australien. Hoppas att du fortsätter att trivas och fortsätt blogga=)

Svar: En viss chans finns det ju alltid.... Saknar dig med! Tycker absolut att du borde se till att dagen du besöker Australien infaller inom en snar framtid, du skulle knappast ångra dig. Tack, det ska jag :)
Frida

2012-06-25 @ 15:46:07
URL: http://onceuponadream.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus